Keskeinen sijainti palvelee joka työpäivä 

Eteläranta 8 on keskellä merellistä Helsingin keskustaa Kaartinkaupungissa. Kaupunginosa toimii liike-elämän ja hallinnon tukikohtana. Monipuolisine palveluineen Kaartinkaupunki on myös suosittu vierailukohde. Etelärantaan on helppo saapua ja osoite jää mieleen. Keskellä palveluja työarki maistuu hyvältä.

Perinteikäs Eteläranta 8 valmistui vuonna 1955 kahden yrityksen pääkonttoriksi. Kiinteistö on uudistettu sisätiloiltaan ja tekniikaltaan vastaamaan modernin toimistoympäristön vaatimuksia. Toteutettu energiasaneeraus on pienentänyt kiinteistön hiilijalanjälkeä. Laadukkaasti suunnitellut tilat palvelevat toimistoarjessa. Kerroksista avautuvat kolmeen suuntaan upeat, työpäivää piristävät näkymät merelle ja vilkkaalle satama-alueelle. Vuokrattavat tilat on mahdollista jakaa eri kokoisiin kokonaisuuksiin ja ne remontoidaan tarvittaessa käyttäjän toiveiden mukaan.  

Lähipalveluiden lisäksi vuokralaisyrityksiä palvelee Eteläranta 8:n suosittu henkilöstöravintola. Toimistotalon katutasossa on tyylikäs, jopa sadan hengen tilaisuuksiin soveltuva koulutus- ja seminaaritila, joka on vuokrattavissa. Ystävällinen aulapalvelu palvelee kaikkia Eteläranta 8:n vuokralaisia.  

etelaranta8-toimitilat-sijainti

Helsingin keskusta on haluttu sijainti työpaikoille 

Pääkaupungin keskusta on säilyttänyt vetovoimansa, kun vertaillaan työpaikkojen sijaintia. Vaikka muualla saattaisi olla tyhjiä toimitiloja, Helsingin keskustassa vapautuvat tilat saavat yleisesti ottaen uudet vuokralaiset lyhyellä aikavälillä. Suosion varmistavat hyvä saavutettavuus kaikista ilmansuunnista ja kattava palvelutarjonta. Myös arvokiinteistöjen perinteikäs arkkitehtuuri lisää keskustan houkuttelevuutta. Arvostettu keskustasijainti mahdollistaa eri liikennevälineiden hyödyntämisen ympäristöystävällisesti omien mieltymysten mukaan. Lähellä oleva palvelutarjonta tehostaa liikkumisen lisäksi ajankäyttöä. 

Toimitilat Eteläranta Newsec

Sujuva pääsy autoillen, pyöräillen ja julkisilla liikennevälineillä 

Hyvät liikenneyhteydet palvelevat yrityksesi henkilöstöä ja asiakkaita. Keskustassa on panostettu parkkipaikkojen riittävyyteen. Suoraan Etelärannan rakennusten edustalla on isokokoinen parkkipaikka, ja lisää tilaa on maanalaisissa parkkihalleissa. Keskustaan pääsee auton, metron, raitiovaunujen ja bussien lisäksi kattavan pyöräilytiestön kautta.  

Dynaaminen Kaartinkaupunki on houkutteleva sijainti erikokoisille organisaatioille ja yrityksille. Eteläranta 8:n naapuritalossa toimii mm. Elinkeinoelämän keskusliitto ja työnantajajärjestöjen pääkonttori. Vieressä ovat myös perinteikäs Vanha kauppahalli, Kauppatori sekä arvostettu ravintola Palace. 

Isojen yritysten lisäksi alueella toimii lukuisia pk-yrityksiä, mikä tarkoittaa kivijalkamyymälöitä ja todella monipuolisia ravintolapalveluja. Alue on tunnettu kesätoreista ja -kaduista. Vuonna 2021 Kasarmintori sai uutta elämää laajalla kesäterassialueella. Esplanadi on kesäkatujen ykkönen lukuisine terasseineen. Suosittu Kappeli avautuu uudistuneena vappuna 2022.  

Eteläranta 8:ssa yrityksesi on keskellä toimivia palveluja hyvien liikenneyhteyksien varrella. Laadukas työympäristö arvokiinteistöjen keskellä lisää työviihtyvyyttä.  

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Etsitkö edustavaa toimitilaa Helsingin keskustasta?

Eteläranta 8 tarjoaa laadukkaan työympäristön upeilla näkymillä. Jätä tietosi, niin jutellaan tilatarpeista tarkemmin!