Edustavat toimitilat merimaisemilla

Edustavat toimitilat merimaisemalla

Etsitkö edustavaa toimitilaa Helsingin keskustasta? Oletko aina halunnut rauhoittavan merimaiseman?

Kauppatorin kupeessa sijaitseva Eteläranta 8 tarjoaa laadukkaan työympäristön kolmeen suuntaan avautuvilla, upeilla näkymillä. Sisätiloiltaan ja tekniikaltaan uusitun kiinteistön vuokrattavat toimistotilat palvelevat täydellisesti nykyaikaista käyttäjää keskustan palvelujen ja sujuvien yhteyksien äärellä. 

Vuokrattavat tilat sijaitsevat kerroksissa 7–9, ja ne voidaan remontoida käyttäjän toiveiden mukaan. Tilat voidaan jakaa eri kokoisiin kokonaisuuksiin.

  • 1454 m2 7–9 krs.
  • 1197 m2 7–8 krs.
  • 985 m2 8 krs.
  • 257 m2 9 krs.
  • 212 m2 7 krs.

Kiinteistössä on erinomainen henkilöstöravintola, jonka operaattori hoitaa myös katutasossa sijaitsevaa jopa sadan hengen tyylikästä koulutus- ja seminaaritilaa. Talon vuokralaiset voivat vuokrata sitä omiin tilaisuuksiinsa.

Vapaat toimitilat

Katso vapaiden tilojen pohjakuvat alta.

Toimisto 7. kerros

212 m², noin 14 työpistettä

Ei vuokralaisen käytössä

Toimisto 8. kerros

985m² n. 65 työpistettä

Ei vuokralaisen käytössä

Toimisto 9. kerros

257m² n. 23 työpistettä

Ei vuokralaisen käytössä

Tyylikkäät ja tarkoituksen­mukaiset tilat

Pelkistetyn tyylikäs, selkeäpohjainen rakennus on saneerattu sisätiloiltaan ja tekniikaltaan täysin vuosina 2013–2014. Vuonna 2017 tehty energiasaneeraus on pienentänyt kiinteistön hiilijalanjälkeä ja parantanut tiloissa työskentelevien viihtyvyyttä.

Historiallinen toimistokohde

Vuonna 1955 valmistunut, kymmenkerroksinen toimisto- ja liikerakennus on palvellut aikoinaan mm. Suomen Höyrylaiva Oy:n ja Yhdistyneet Villatehtaat Oy:n pääkonttorina. Vanhan Helsingin tunnelmallinen miljöö tekee Eteläranta 8:sta ainutlaatuisen toimistokohteen!

Palvelut parin
askeleen päässä

Kiinteistössä on lounasravintola, aulapalvelu, neuvottelutiloja, pyöräparkki ja sosiaalitilat. Vanha kauppahalli on aivan talon vieressä. Myös Kauppatori, Kasarmitori ja kantakaupungin kattavat palvelut sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä Eteläranta 8:sta. Lähistöllä on useita hyviä lounasravintoloita, kaksi parkkihallia ja kaupunkipyöräasema.

Upea sijainti
meren äärellä

Eteläranta 8 sijaitsee meren äärellä, lähellä kaikkia keskustan palveluita. Raitiovaunu kulkee aivan kiinteistön oven edestä, ja kohteeseen on helppo saapua myös pyörällä, autolla tai miksei vaikkapa veneellä – Kauppatorin vesiliikennelaiturit ovat vain muutaman askeleen päässä!

Ota yhteyttä

Etsitkö edustavaa toimitilaa Helsingin keskustasta?

Eteläranta 8 tarjoaa laadukkaan työympäristön upeilla näkymillä. Jätä tietosi, niin jutellaan tilatarpeista tarkemmin!